Diesel

Mega Chief DZ4360 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code DZ4360
Serie Mega Chief
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Mega Chief DZ4360 van Diesel echt iets voor jou. Dit analoge horloge heeft een chronograaffunctie, waardoor je nauwkeurig de tijd kunt meten. Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

De goudkleurige kast van dit horloge geeft het een luxe uitstraling. Het mineraalglas zorgt ervoor dat het horloge goed beschermd is tegen krassen en stoten. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave.

De Mega Chief DZ4360 is waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je er zonder zorgen mee kunt douchen of zwemmen. De goudkleurige wijzerplaat maakt dit horloge helemaal af. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling.

Diesel is een bekend merk dat garant staat voor kwaliteit en stijl. De goudkleurige afwerking van dit horloge geeft het een unieke uitstraling. De productcode van dit horloge is DZ4360 en het behoort tot de Mega Chief serie. De ronde vorm van het horloge maakt het tijdloos en geschikt voor elke gelegenheid.

Met de Mega Chief DZ4360 van Diesel heb je een horloge dat zowel functioneel als fashionable is. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies