Diesel

Mega Chief DZ4344 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Leer
Merk Diesel
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code DZ4344
Serie Mega Chief
Vorm Rond

De Mega Chief DZ4344 is een stoer herenhorloge dat perfect past bij de moderne man. Met zijn goudkleurige kast en zwarte wijzerplaat straalt dit horloge klasse en stijl uit. De kast heeft een diameter van 51 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het horloge een opvallende aanwezigheid heeft om je pols.

Dit horloge is voorzien van een chronograaf, waardoor je nauwkeurig de tijd kunt meten. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat het horloge altijd precies loopt. Daarnaast is de Mega Chief DZ4344 waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge gerust kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Het materiaal van de band is leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een luxe uitstraling. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, waardoor het horloge lang mooi blijft. De zwarte kleur van zowel de band als de wijzerplaat geeft het horloge een tijdloze en trendy look.

De Mega Chief DZ4344 is een product van het bekende merk Diesel. Met zijn merknaam en productcode (DZ4344) ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig horloge. Dit horloge behoort tot de Mega Chief serie en heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke uitstraling.

Met de Mega Chief DZ4344 om je pols ben je altijd bij de tijd en maak je een statement. Dit horloge is de perfecte keuze voor de moderne man die houdt van stijl, kwaliteit en een beetje extra bling.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies