Diesel

Mega Chief DZ4318 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Multi
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code DZ4318
Serie Mega Chief
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de Mega Chief DZ4318 van Diesel echt iets voor jou. Dit herenhorloge uit de categorie Analoge horloges is een echte eyecatcher.

Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling. De zwarte kleur van de kast geeft het horloge een moderne en trendy look.

Het horloge heeft een mineraalglas, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM is dit horloge geschikt voor dagelijks gebruik en kan het zelfs gedragen worden tijdens het zwemmen of snorkelen.

De wijzerplaat van dit horloge heeft een kleurrijk design, waardoor het horloge een unieke uitstraling krijgt. De combinatie van de zwarte kleur van de kast en het roestvrijstalen materiaal maakt dit horloge helemaal af.

De Mega Chief DZ4318 is een horloge uit de serie Mega Chief van het merk Diesel. Met zijn ronde vorm en stoere uitstraling is dit horloge een must-have voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies