Diesel

Mega Chief DZ4308 Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 51 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Stainless steel
Merk Diesel
Merk kleurnaam Zilver
Merk product code DZ4308
Serie Mega Chief
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Dan is de Mega Chief DZ4308 van Diesel echt iets voor jou. Dit herenhorloge uit de categorie Analoge horloges is een echte eyecatcher. Met een kastdiameter van 51 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge lekker robuust en opvallend.

De zilverkleurige kast en zwarte wijzerplaat geven dit horloge een moderne uitstraling. Het mineraalglas zorgt ervoor dat het horloge goed beschermd is tegen krassen. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De Mega Chief DZ4308 is waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je er zonder zorgen mee kunt douchen of zwemmen. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal, waardoor het duurzaam en stevig is. Diesel, een bekend merk in de fashion wereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De zilveren kleur van dit horloge maakt het gemakkelijk te combineren met elke outfit.

Laat je persoonlijkheid stralen met de Mega Chief DZ4308. Dit ronde horloge uit de Mega Chief serie is een must-have voor elke moderne man. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies