Diesel

DZ1980 Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Rood
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rood
Materiaal Siliconen
Merk Diesel
Merk kleurnaam Red
Merk product code DZ1980
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stoer en opvallend horloge? Dan is de DZ1980 van Diesel echt iets voor jou! Dit analoge herenhorloge heeft een robuuste uitstraling en is perfect voor mannen die houden van een krachtig statement.

De DZ1980 heeft een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 11 mm, waardoor het horloge een indrukwekkende aanwezigheid heeft om je pols. De rode kleur van de horlogekast geeft het geheel een opvallende en gedurfde look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Met een quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdsweergave.

De DZ1980 is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien. De rode wijzerplaat voegt een speels element toe aan het geheel en maakt het horloge nog opvallender.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Diesel staat bekend om zijn stoere en trendy ontwerpen, en met de DZ1980 in de kleur rood maak je zeker een fashion statement.

De DZ1980 heeft een handige gespsluiting en een klassieke ronde vorm, waardoor het horloge tijdloos en veelzijdig is. Met dit horloge om je pols ben je altijd klaar om de show te stelen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies