Diesel

Cliffhanger DZ1998 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Diesel
Merk kleurnaam Brown
Merk product code DZ1998
Serie Cliffhanger
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Cliffhanger DZ1998 van Diesel echt iets voor jou. Dit analoge horloge heeft een vierkante vorm en een zilverkleurige kast met een diameter van 36 mm en een dikte van 9 mm. De blauwe wijzerplaat geeft het horloge een moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Cliffhanger DZ1998 waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of douchen.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. De bruine kleur van het leer geeft het horloge een stoere en tijdloze uitstraling. Diesel, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De Cliffhanger DZ1998 is onderdeel van de Cliffhanger serie van Diesel.

Met de Cliffhanger DZ1998 van Diesel om je pols ben je altijd bij de tijd en zie je er tegelijkertijd modieus uit. Bestel dit horloge vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies