Diesel

Armbar DZ1819 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 50 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Blauw
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Multi
Materiaal Siliconen
Merk Diesel
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code DZ1819
Vorm Rond

De Armbar DZ1819 is een stoer herenhorloge dat perfect past bij elke outfit. Met een kastdiameter van 50 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De blauwe kleur van de horlogekast geeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM kun je dit horloge ook dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De wijzerplaat van de Armbar DZ1819 is kleurrijk en opvallend, waardoor je direct de aandacht trekt. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm om je pols. Het merk Diesel staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de zwarte kleurnaam en productcode DZ1819 is dit horloge een echte eyecatcher.

De ronde vorm van de Armbar DZ1819 geeft een klassieke uitstraling, terwijl de moderne details het horloge een eigentijdse twist geven. Of je nu een casual of formele look wilt creëren, dit horloge is de perfecte aanvulling op je stijlvolle outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies