CLUSE

Triomphe 5 Link Gold White Pearl gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam gold plated
Serie Triomphe
Stijl Trendy
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Triomphe 5 Link Gold White Pearl van CLUSE het horloge voor jou. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 33 mm en een dikte van slechts 7 mm is dit horloge elegant en subtiel. De goudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

De Triomphe 5 Link Gold White Pearl is voorzien van een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De witte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de goudkleurige kast. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor een duurzaam en hoogwaardig horloge. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge veilig om je pols blijft zitten.

De Triomphe 5 Link Gold White Pearl is onderdeel van de trendy Triomphe serie van CLUSE. Met zijn ronde vorm en goudgeplateerde merknaam is dit horloge een echte eyecatcher. Het is de perfecte aanvulling op elke outfit, of je nu naar een feestje gaat of naar kantoor.

Laat jezelf stralen met de Triomphe 5 Link Gold White Pearl van CLUSE. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je dagelijkse look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies