CLUSE

La Tetragone Mesh Rose Gold Plated Rose gold soft rose gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Horloge band materiaal Roestvrij staal
Horloge breedte band 16 mm
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kast materiaal Roestvrij staal
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Kleur hardware Roségoudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Rose gold soft rose gold plated
Merk product code CW0101207009
Serie La Tetragone
Stijl Trendy
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw trendy outfits? Dan is de La Tetragone Mesh Rose Gold Plated van CLUSE echt iets voor jou. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een fabrieksgarantie van 2 jaar kun je met een gerust hart genieten van dit horloge. De horlogeband is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een breedte van 16 mm. De kast van het horloge heeft een diameter van 28 mm en een dikte van 6 mm, waardoor het een elegante uitstraling heeft.

De roségoudkleurige kast en wijzerplaat geven dit horloge een luxe en vrouwelijke uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat. Met het betrouwbare quartz uurwerk ben je altijd op tijd en kun je vertrouwen op de precisie van dit horloge.

Dit horloge is waterbestendig tot 3 ATM, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater. Je kunt het dus gerust dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of lichte regenbuien. De vouwsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

De La Tetragone Mesh Rose Gold Plated is onderdeel van de La Tetragone serie van CLUSE. Het merk staat bekend om zijn trendy en moderne ontwerpen, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De roségoudkleurige hardware en het roestvrijstalen materiaal maken dit horloge een echte eyecatcher.

Met de unieke vierkante vorm van de kast onderscheidt dit horloge zich van de traditionele ronde modellen. Het is een perfect accessoire om je outfit compleet te maken en je persoonlijke stijl te laten zien.

Als je op zoek bent naar een horloge dat zowel trendy als tijdloos is, dan is de La Tetragone Mesh Rose Gold Plated van CLUSE de perfecte keuze. Bestel nu en geniet van de stijl en kwaliteit die dit horloge te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies