CLUSE

Boho Chic Petite Crystals Mesh Gold colored Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk CLUSE
Merk kleurnaam Grey
Serie Boho Chic
Stijl Trendy
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een trendy horloge dat perfect bij jouw stijl past? Dan is de Boho Chic Petite Crystals Mesh in goudkleur echt iets voor jou! Dit horloge is speciaal ontworpen voor dames die houden van een bohemian en chique uitstraling.

Met een kastdiameter van 28 mm en een dikte van slechts 6 mm is dit horloge perfect geschikt voor degenen die houden van een subtiel en elegant design. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling en past goed bij elke outfit.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Daarnaast is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de goudkleurige kast en geeft een stijlvolle touch aan dit horloge. Het roestvrijstalen materiaal zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm. Dit horloge is van het merk CLUSE, bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen.

De Boho Chic serie staat bekend om zijn unieke en modieuze uitstraling. Met zijn ronde vorm en grijze merkkleur is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. Laat je persoonlijkheid stralen met dit prachtige horloge en maak je outfit helemaal compleet!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies