CITIZEN

EP6051-14L Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Kristal
Horloge soort uurwerk Eco drive
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Citizen
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code EP6051-14L
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de EP6051-14L van Citizen precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge heeft een elegante zilverkleurige kast met een diameter van 33 mm en een dikte van 11 mm. Het horlogeglas is gemaakt van kristal, wat zorgt voor een heldere en duurzame bescherming. Met het betrouwbare Eco Drive uurwerk hoef je je nooit zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 20 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en snorkelen.

Wat dit horloge echt uniek maakt, is de prachtige blauwe wijzerplaat. Het voegt een vleugje kleur toe aan je outfit en trekt zeker de aandacht. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Met het merk Citizen weet je dat je een horloge van uitstekende kwaliteit krijgt. De EP6051-14L is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw.

Bestel nu de EP6051-14L van Citizen en voeg een vleugje stijl toe aan je pols. Dit ronde horloge is perfect voor dagelijks gebruik en past bij elke outfit. Wacht niet langer en geniet van de tijd in stijl met dit prachtige horloge.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies