CITIZEN

BN0158-18X Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Kristal
Horloge soort uurwerk Eco drive
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Staal
Merk Citizen
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code BN0158-18X
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de BN0158-18X van Citizen een absolute must-have. Dit analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor heren.

Met een kastdiameter van 44 mm en een kastdikte van 11 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling die zeker indruk zal maken. De zilverkleurige kast en de groene wijzerplaat zorgen voor een opvallende en trendy look.

Het horlogeglas is gemaakt van hoogwaardig kristal, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een helder en krasbestendig oppervlak biedt. Het uurwerk van dit horloge is van het type "Eco drive", wat betekent dat het wordt aangedreven door lichtenergie. Geen gedoe meer met batterijen vervangen!

Met een waterbestendigheid van 20 ATM is dit horloge geschikt voor verschillende activiteiten, zoals zwemmen en snorkelen. Het materiaal van de band is gemaakt van staal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een lange levensduur.

De BN0158-18X is een product van het gerenommeerde merk Citizen, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare horloges. De kleur van het merk is zwart, wat perfect past bij de stoere uitstraling van dit horloge. De productcode van dit horloge is BN0158-18X.

Met zijn ronde vorm en indrukwekkende specificaties is de BN0158-18X van Citizen een horloge dat niet mag ontbreken in de collectie van elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en geef je outfit een trendy en sophisticated touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies