CITIZEN

BM7470-84L Titanium Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Eco drive
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Titanium
Merk Citizen
Merk kleurnaam Titanium Wit
Merk product code BM7470-84L
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de BM7470-84L van Citizen een uitstekende keuze. Dit analoge horloge heeft een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 10 mm, waardoor het een opvallend accessoire is dat toch comfortabel om je pols zit.

De zilverkleurige kast van dit horloge geeft het een moderne uitstraling, terwijl het blauwe wijzerplaat een vleugje kleur toevoegt. Het horlogeglas is gemaakt van saffier, wat zorgt voor een duurzaam en krasbestendig oppervlak.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het eco-drive uurwerk. Dit betekent dat het horloge wordt aangedreven door lichtenergie, waardoor je nooit meer batterijen hoeft te vervangen. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer praktisch.

De BM7470-84L is gemaakt van titanium, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid en duurzaamheid. Het horloge is afgewerkt in een elegante witte kleur, wat het een verfijnde uitstraling geeft. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een tijdloos ontwerp dat bij elke gelegenheid past.

Met de BM7470-84L van Citizen haal je een hoogwaardig horloge in huis dat zowel functioneel als stijlvol is. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies