CASIO

Vintage Iconic LA670WEFL-4A2EF Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 24 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Casio
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code LA670WEFL-4A2EF
Serie Vintage Iconic
Type sluiting Gesp
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw vintage look? Dan is de Vintage Iconic LA670WEFL-4A2EF van Casio echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie "Digitale horloges" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een horlogekast diameter van 24 mm en een dikte van slechts 7 mm is dit horloge elegant en subtiel. De goudkleurige horlogekast en de witte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze uitstraling. Het acrylglas beschermt het horloge en geeft het een heldere en glanzende look.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Houd er echter rekening mee dat dit horloge niet waterdicht is, dus we raden aan om het niet te dragen tijdens het zwemmen of douchen.

De LA670WEFL-4A2EF heeft een vierkante vorm en wordt geleverd met een comfortabele leren band. De goudkleurige hardware geeft het horloge een luxe uitstraling. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Als onderdeel van de "Vintage Iconic" serie is dit horloge een echte eyecatcher. De goudkleurige merknaam en productcode zijn subtiel verwerkt op de wijzerplaat, waardoor het horloge een unieke uitstraling krijgt.

Met de Vintage Iconic LA670WEFL-4A2EF van Casio voeg je een vleugje vintage glamour toe aan je outfit. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies