CASIO

Vintage Iconic A168WEM-1EF Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Casio
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code A168WEM-1EF
Serie Vintage Iconic
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat een vleugje vintage toevoegt aan je outfit? Dan is de Vintage Iconic A168WEM-1EF van Casio perfect voor jou. Dit horloge behoort tot de categorie "Digitale horloges" en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een elegante en toch subtiele uitstraling. De zilverkleurige kast geeft het horloge een tijdloze en klassieke look, terwijl de zwarte wijzerplaat zorgt voor een mooi contrast.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is de Vintage Iconic A168WEM-1EF een horloge dat lang meegaat. Het merk Casio staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De vouwsluiting zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt het gemakkelijk om het horloge om en af te doen.

Met zijn vierkante vorm en zilverkleurige afwerking is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie. De Vintage Iconic A168WEM-1EF van Casio is een perfect accessoire voor elke gelegenheid, of het nu casual of formeel is.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 132,41 Normale prijs 149,00

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies