CASIO

Vintage Iconic A168WEGM-9EF Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Casio
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code A168WEGM-9EF
Serie Vintage Iconic
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Vintage Iconic A168WEGM-9EF van Casio echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een elegante uitstraling. De goudkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een klassieke en tijdloze look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De Vintage Iconic A168WEGM-9EF is gemaakt van roestvrij staal en heeft een vouwsluiting. Hierdoor kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen. De vierkante vorm van het horloge geeft het een unieke uitstraling, waarmee je zeker de aandacht zult trekken.

Met de goudkleurige details en het merklogo van Casio op de wijzerplaat is dit horloge een echte eyecatcher. De Vintage Iconic serie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. Met de productcode A168WEGM-9EF weet je zeker dat je een origineel Casio-horloge in handen hebt.

Maak een statement met de Vintage Iconic A168WEGM-9EF van Casio en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en geniet van de tijdloze stijl en functionaliteit die het te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies