CASIO

Vintage Edgy DBC-32-1AES Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Resin
Merk Casio
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code DBC-32-1AES
Serie Vintage Edgy
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat een vleugje vintage en edgy uitstraalt? Dan is de Vintage Edgy DBC-32-1AES van Casio echt iets voor jou. Dit digitale horloge is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een uniek accessoire dat zowel trendy als tijdloos is.

Met een horlogekast diameter van 37 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge de ideale afmetingen om op te vallen zonder te overdrijven. De zwarte kleur van de horlogekast geeft het een stoere uitstraling, terwijl het acrylglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat dit horloge altijd nauwkeurig de tijd weergeeft. Bovendien is de Vintage Edgy DBC-32-1AES waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de rechthoekige vorm en voegt een vleugje elegantie toe aan je pols. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig resin materiaal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid.

Met het merk Casio weet je dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De Vintage Edgy DBC-32-1AES is een perfect voorbeeld van het vakmanschap en de innovatie waar Casio bekend om staat. De merkkleurnaam, zwart, past perfect bij de uitstraling van dit horloge.

Laat jezelf opvallen met de Vintage Edgy DBC-32-1AES van Casio. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje vintage en edgy toe aan je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies