CASIO

Vintage AQ-800EG-9AEF Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 32 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Plexiglas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Metaal
Merk Casio
Merk kleurnaam Gold
Merk product code AQ-800EG-9AEF
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Vintage AQ-800EG-9AEF van Casio echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 32 mm en een dikte van 8 mm heeft dit analoge horloge een elegante uitstraling. De goudkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een luxe en tijdloze uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van plexiglas, wat zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Daarnaast is de Vintage AQ-800EG-9AEF waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer.

De Vintage AQ-800EG-9AEF is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een vierkante vorm, wat zorgt voor een unieke en trendy uitstraling. Het horloge is uitgevoerd in de kleur goud, ook wel bekend als de "Gold" kleur van Casio. Met de productcode AQ-800EG-9AEF weet je zeker dat je een authentiek Casio-horloge in handen hebt.

Met de Vintage AQ-800EG-9AEF van Casio ben je verzekerd van een prachtig horloge dat zowel casual als bij speciale gelegenheden gedragen kan worden. Laat jezelf stralen met dit goudkleurige horloge en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van de Vintage AQ-800EG-9AEF!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies