CASIO

Casio Collection W-59-1VQES Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 33 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Kunststof
Merk Casio
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code W-59-1VQES
Serie Casio Collection
Type sluiting Gesp
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij je volwassen stijl? Dan is de Casio Collection W-59-1VQES echt iets voor jou. Dit digitale horloge heeft een vierkante vorm en een zwarte kunststof kast, wat zorgt voor een stoere uitstraling.

Met een diameter van 33 mm en een dikte van 8 mm is dit horloge compact en comfortabel om te dragen. Het acrylglas beschermt de wijzerplaat en zorgt ervoor dat het horloge lang mooi blijft.

Het horloge werkt op quartz uurwerk, wat betekent dat het altijd nauwkeurig de tijd aangeeft. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat en zilverkleurige hardware geven dit horloge een moderne en trendy uitstraling. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

De Casio Collection W-59-1VQES is onderdeel van de Casio Collection serie en wordt geleverd met een merkproductcode van W-59-1VQES. Dit horloge is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en stijlvol accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies