CASIO

Casio Collection Men MWD-110H-8BVEF Grey Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 47 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Hars
Merk Casio
Merk kleurnaam Grey Grey
Merk product code MWD-110H-8BVEF
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stoer en stijlvol horloge dat perfect is voor mannen? Dan is de Casio Collection Men MWD-110H-8BVEF echt iets voor jou. Dit digitale horloge heeft een vierkante vorm en een grijze horlogekast, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Met een diameter van 47 mm en een dikte van 12 mm is dit horloge een opvallend accessoire om je pols.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd altijd nauwkeurig wordt weergegeven. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De wijzerplaat van dit horloge is zwart, wat zorgt voor een mooi contrast met de grijze horlogekast. Het materiaal van de horlogeband is hars, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het merk Casio staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. De productcode van dit horloge is MWD-110H-8BVEF en de kleurnaam van het merk is Grey Grey.

Met de Casio Collection Men MWD-110H-8BVEF haal je een trendy en functioneel horloge in huis. Of je nu een casual of een formele outfit draagt, dit horloge voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Bestel nu en maak een statement met dit geweldige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies