CASIO

Casio Collection MCW-100H-1AVEF Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 49 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk Casio
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code MCW-100H-1AVEF
Serie Casio Collection
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Casio Collection MCW-100H-1AVEF echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 49 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast en de wijzerplaat zorgen voor een strak en tijdloos design.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen of snorkelen.

De Casio MCW-100H-1AVEF is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. Het merk Casio staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de gespsluiting kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen.

De Casio Collection serie biedt een breed scala aan horloges voor verschillende stijlen en smaken. Met zijn ronde vorm is dit horloge een klassieke keuze die nooit uit de mode raakt. De zwarte kleurnaam en productcode van dit horloge zijn perfect afgestemd op het merk Casio en zijn kenmerkende stijl.

Met de Casio Collection MCW-100H-1AVEF heb je niet alleen een praktisch en functioneel horloge, maar ook een fashion statement om je pols. Bestel dit horloge vandaag nog en maak je outfit compleet met deze tijdloze accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies