CASIO

Casio Collection LCW-M170TD-1AER Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Massief titanium
Merk Casio
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code LCW-M170TD-1AER
Serie Casio Collection
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij volwassenen? Dan is de Casio Collection LCW-M170TD-1AER een uitstekende keuze. Met een kastdiameter van 39 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een slank en elegant ontwerp. De grijze kleur van de horlogekast geeft het een moderne uitstraling, terwijl de zwarte wijzerplaat zorgt voor een tijdloze look.

Dit horloge is gemaakt van massief titanium, wat niet alleen duurzaam is, maar ook lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Het saffierglas beschermt het horloge tegen krassen en zorgt ervoor dat het er altijd als nieuw uitziet. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of tijdens het handen wassen.

Het Casio Collection LCW-M170TD-1AER horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het nauwkeurig en betrouwbaar is. Het merk Casio staat bekend om zijn kwaliteit en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de grijze kleurnaam en productcode LCW-M170TD-1AER is het gemakkelijk om dit horloge te identificeren binnen de Casio Collection serie.

De ronde vorm van dit horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, de Casio Collection LCW-M170TD-1AER is de perfecte aanvulling op je outfit. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit van dit prachtige horloge.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies