CASIO

Casio Collection AE-1000WD-1AVEF Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Acryl
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk Casio
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code AE-1000WD-1AVEF
Serie Casio Collection
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol en functioneel horloge? Dan is de Casio Collection AE-1000WD-1AVEF perfect voor jou. Dit digitale horloge is ontworpen voor volwassenen en heeft een robuuste uitstraling.

Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 13 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zilverkleurige kast en zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van acryl, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Casio AE-1000WD-1AVEF heeft een kunststof band met een gespsluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk kunt verstellen voor een comfortabele pasvorm. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling.

Dit horloge behoort tot de Casio Collection serie en is een grijze variant met de productcode AE-1000WD-1AVEF. Het is een betrouwbaar en veelzijdig horloge dat perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Casio Collection AE-1000WD-1AVEF. Bestel nu en geniet van de tijdloze charme van dit horloge.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies