CASIO

Baby-G BGD-565S-7ER White Transparant

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Wit
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 20 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Kunststof
Merk Casio
Merk kleurnaam White Transparant
Merk product code BGD-565S-7ER
Serie Baby G
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij je outfit? Dan is de Baby-G BGD-565S-7ER van Casio echt iets voor jou! Dit digitale horloge is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een vierkante vorm die direct de aandacht trekt.

Met een horlogekast diameter van 37 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge niet alleen elegant, maar ook comfortabel om te dragen. De witte kleur van de horlogekast geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit Baby-G horloge werkt op een quartz uurwerk, wat betekent dat het uiterst nauwkeurig is en altijd de juiste tijd aangeeft. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 20 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De witte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke weergave van de tijd. Het materiaal van de horlogeband is kunststof, wat zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel draagcomfort. De Baby-G BGD-565S-7ER is onderdeel van de Baby G serie van Casio.

Met de merknaam "Casio" en de productcode "BGD-565S-7ER" ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig horloge. De merkkleurnaam "White Transparant" geeft aan dat dit horloge een unieke en trendy uitstraling heeft. Kies voor stijl en functionaliteit met de Baby-G BGD-565S-7ER!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies