BOSS

Watch Volane Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1513949
Serie Volane
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Watch Volane is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zilverkleurige kast en zwarte wijzerplaat geven het horloge een moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het Quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De Watch Volane is gemaakt van hoogwaardig staal en draagt het merk Boss met trots. De zilverkleurige kast en de druksluiting voegen een vleugje elegantie toe aan dit horloge. Met de productcode HB1513949 en de serie Volane ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct.

Met zijn ronde vorm past de Watch Volane perfect om elke pols. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge is een must-have accessoire. Voeg een vleugje klasse en verfijning toe aan je outfit met de Watch Volane van Boss.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies