BOSS

Watch Skymaster Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Grijs
Kleur hardware Grijs
Materiaal Roestvrij staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Grey
Merk product code HB1513837
Serie Skymaster
Vorm Rond

De Watch Skymaster is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met zijn grijze horlogekast en een diameter van 44 mm is dit horloge een echte eyecatcher om je pols. De horlogekast heeft een dikte van 11 mm, waardoor het horloge comfortabel en slank aanvoelt.

Dit horloge is voorzien van een chronograaffunctie, waarmee je nauwkeurig de tijd kunt meten. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat. Het uurwerk van dit horloge is van quartz, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave.

Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in aanraking komt met water. De grijze wijzerplaat en de bijpassende grijze hardware geven dit horloge een moderne uitstraling. Het horlogebandje is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie.

Dit horloge behoort tot de Skymaster serie van het merk Boss. De kleurnaam van dit horloge is Grey en de productcode is HB1513837. Met zijn ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols. Kies voor stijl en functionaliteit met de Watch Skymaster!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies