BOSS

Watch Skymaster Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Boss
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code HB1513940
Serie Skymaster
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Watch Skymaster is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat geven het horloge een moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen. Het Quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 5 ATM is dit horloge bestand tegen spatwater en regen.

De Watch Skymaster heeft een leren band in de kleur bruin, wat perfect past bij de zilverkleurige kast. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling.

Dit horloge is van het merk Boss en behoort tot de Skymaster serie. Met de productcode HB1513940 ben je verzekerd van een authentiek Boss-horloge van hoge kwaliteit.

Met de Watch Skymaster om je pols ben je altijd bij de tijd en voeg je een vleugje stijl toe aan elke outfit. Bestel dit horloge vandaag nog en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies