BOSS

Watch Pioneer Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1513868
Serie Pioneer
Vorm Rond

De Watch Pioneer is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met zijn zilverkleurige kast en goudkleurige hardware straalt dit horloge klasse uit. De kast heeft een diameter van 44 mm en een dikte van 10 mm, waardoor het horloge een robuuste uitstraling heeft.

Dit horloge is voorzien van een chronograaf, wat betekent dat het niet alleen de tijd weergeeft, maar ook de mogelijkheid biedt om tijdmetingen te doen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl het mineraalglas het horloge beschermt tegen krassen en stoten.

Met een waterbestendigheid van 5 ATM is de Watch Pioneer bestand tegen spatwater en regen. Je kunt dit horloge dus gerust dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals handen wassen of een buitje trotseren.

De groene wijzerplaat geeft dit horloge een unieke uitstraling. Het contrasteert mooi met de zilverkleurige kast en de goudkleurige hardware. De Watch Pioneer is een echte eyecatcher om je pols.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Boss staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is terug te zien in dit horloge. De Watch Pioneer is onderdeel van de Pioneer serie en heeft de productcode HB1513868.

Met zijn ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols. Of je nu een casual of formele outfit draagt, de Watch Pioneer voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies