BOSS

Watch Hero Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Blauw
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Roestvrij staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Blue
Merk product code HB1513758
Serie Hero
Vorm Rond

Met de Watch Hero van Boss haal je een stijlvol horloge in huis dat perfect is voor heren. Dit analoge horloge heeft een chronograaffunctie, waardoor je nauwkeurig de tijd kunt meten. De kast heeft een diameter van 43 mm en een dikte van 11 mm, waardoor het horloge een stoere uitstraling heeft. De blauwe kleur van de kast en de wijzerplaat zorgen voor een opvallend en trendy design.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen. Het uurwerk van dit horloge is van quartz, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is de Watch Hero waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De Watch Hero is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een duurzaam en stevig horloge. Het merk Boss staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de kleurnaam "Blue" past dit horloge perfect bij elke outfit. De productcode van dit horloge is HB1513758 en het behoort tot de Hero serie. De ronde vorm van het horloge geeft een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de Watch Hero van Boss ben je verzekerd van een hoogwaardig horloge met een trendy design. Dit horloge is perfect voor heren die op zoek zijn naar een stijlvol accessoire dat zowel functioneel als modieus is. Bestel nu en maak een statement met dit prachtige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies