BOSS

Watch Globetrotter Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Blauw
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Blue
Merk product code HB1513824
Serie Globetrotter
Vorm Rond

De Watch Globetrotter van Boss is een stijlvol herenhorloge dat perfect is voor de moderne avonturier. Met zijn chronograaffunctie en een kastdiameter van 46 mm is dit horloge niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher om je pols.

De blauwe kleur van de horlogekast geeft een frisse en eigentijdse uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, terwijl de waterbestendigheid van 3 ATM ervoor zorgt dat je het horloge veilig kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de blauwe kast en geeft het horloge een elegante uitstraling. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en een luxe gevoel.

De Watch Globetrotter uit de serie van Boss is een must-have accessoire voor elke man die stijl en functionaliteit waardeert. Met zijn ronde vorm en het merklogo op de wijzerplaat is dit horloge een subtiele maar krachtige toevoeging aan je outfit. Met de productcode HB1513824 en de kleurnaam Blue is dit horloge gemakkelijk te herkennen en te vinden in onze collectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies