BOSS

Watch Drifter Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Mesh
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1513900
Serie Drifter
Vorm Rond

De Watch Drifter is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 11 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloos design.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Het uurwerk van de Watch Drifter is van het quartz type, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

De Watch Drifter heeft een band gemaakt van mesh materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een moderne uitstraling. Het merk Boss staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de zilverkleurige kast en de productcode HB1513900 is de Watch Drifter een echte eyecatcher.

De Drifter serie van Boss staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen. De ronde vorm van dit horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met de Watch Drifter om je pols ben je altijd bij de tijd en straal je stijl en klasse uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies