BOSS

Watch Dapper Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1513927
Serie Dapper
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Watch Dapper is een stijlvol herenhorloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Met een kastdiameter van 43 mm en een dikte van 10 mm, heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om uw pols. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat geven een verfijnde uitstraling aan dit horloge.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor nauwkeurige tijdmeting, terwijl de waterbestendigheid van 5 ATM ervoor zorgt dat u het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten, zoals handen wassen en regenbuien.

Gemaakt van hoogwaardig staal, straalt dit horloge kwaliteit en vakmanschap uit. Het is een product van het gerenommeerde merk Boss, met de productcode HB1513927. De Watch Dapper behoort tot de serie Dapper en heeft een ronde vorm met een handige druksluiting.

Met de Watch Dapper om uw pols zult u zeker de aandacht trekken en een statement maken. Dit horloge is de perfecte aanvulling op uw stijlvolle outfit en een must-have accessoire voor elke modebewuste man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies