BOSS

Watch Champion Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Brown
Merk product code HB1513815
Serie Champion
Vorm Rond

De Watch Champion is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met zijn zilverkleurige kast en grijze wijzerplaat straalt dit horloge klasse uit. De kast heeft een diameter van 44 mm en een dikte van 11 mm, waardoor het horloge een opvallende aanwezigheid heeft om uw pols. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave.

De Watch Champion is waterbestendig tot 3 ATM, wat betekent dat het bestand is tegen spatwater en regen. Dit horloge is perfect voor dagelijks gebruik en kan ook gedragen worden tijdens sportieve activiteiten. Het roestvrij stalen materiaal zorgt voor een stevige en duurzame constructie, terwijl de bruine kleurnaam van het merk Boss een vleugje elegantie toevoegt.

Met de chronograaffunctie kunt u de tijd meten met precisie en stijl. De Watch Champion uit de serie Champion heeft een rond ontwerp, wat zorgt voor een tijdloze uitstraling. Dit horloge is een must-have accessoire voor elke moderne man die van stijl en functionaliteit houdt.

Voeg de Watch Champion toe aan uw collectie en laat uw pols stralen met dit prachtige horloge van Boss. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van kwaliteit, design en betrouwbaarheid.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies