BOSS

Watch Breath Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 34 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1502646
Serie Watch
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Watch Breath van Boss een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 34 mm en een dikte van slechts 7 mm is dit horloge elegant en subtiel. De zilverkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een tijdloze uitstraling.

Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming van de wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd op tijd bent. Daarnaast is de Watch Breath waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De Watch Breath is gemaakt van hoogwaardig staal en draagt het merklabel van Boss met trots. De zilverkleurige afwerking geeft het horloge een luxe uitstraling. Met de productcode HB1502646 en de serie "Watch" is dit horloge een echte eyecatcher.

Met zijn ronde vorm en tijdloos design is de Watch Breath een horloge dat je dagelijks kunt dragen en dat perfect past bij elke outfit. Bestel nu jouw exemplaar en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies