BOSS

Watch Associate Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Black
Merk product code HB1513811
Serie Associate
Vorm Rond

De Watch Associate is een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met zijn chronograaf functie en een kast diameter van 42 mm is dit horloge zowel functioneel als trendy. De zwarte kleur van de kast en de zwarte wijzerplaat geven het horloge een moderne uitstraling.

Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en heeft een mineraal glas, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Bovendien is de Watch Associate waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het horloge bestand is tegen spatwater.

De Watch Associate is onderdeel van de Associate serie van het merk Boss. Met de merkkleurnaam "Black" en de productcode HB1513811 straalt dit horloge elegantie en klasse uit. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een tijdloos design.

Met de Watch Associate om je pols ben je altijd bij de tijd, zowel in stijl als in functionaliteit. Dit horloge is een must-have voor elke moderne man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies