BOSS

Watch Admiral Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Boss
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code HB1513908
Serie Admiral
Vorm Rond

Met de Watch Admiral van Boss haal je een stijlvol herenhorloge in huis. Dit analoge horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een robuuste uitstraling. De horlogekast heeft een diameter van 46 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het een opvallend accessoire is om je pols.

De goudkleurige horlogekast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een elegant contrast. Het mineraalglas beschermt het horloge tegen krassen en stoten, waardoor het langdurig mooi blijft. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

Dit horloge is waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je het kunt dragen tijdens het zwemmen en snorkelen. De ronde vorm en het gebruik van hoogwaardig staal maken dit horloge niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement.

De Watch Admiral uit de serie van Boss is een must-have voor elke moderne man. Met de zilverkleurige merknaam en productcode HB1513908 straalt dit horloge klasse uit. Voeg dit horloge toe aan je collectie en maak je outfit compleet met een tijdloos accessoire.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies