Armani Exchange

Lola Silver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Silver
Merk product code AX5585
Serie Lola
Vorm Rond

Maak kennis met Lola, een prachtig analoog horloge voor dames van het gerenommeerde merk Armani Exchange. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 11 mm is dit horloge de perfecte maat voor elke pols. De zilverkleurige kast en grijze wijzerplaat geven Lola een stijlvolle uitstraling die moeiteloos past bij elke outfit.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Met een quartz uurwerk ben je verzekerd van een nauwkeurige en betrouwbare tijdweergave. Lola is ook waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of in de regen lopen.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, straalt dit horloge kwaliteit en elegantie uit. Armani Exchange heeft met Lola een tijdloos ontwerp gecreëerd dat perfect past bij de moderne vrouw. Met de merknaam "Silver" en productcode "AX5585" is Lola een must-have accessoire voor elke fashionista.

Laat Lola jouw pols sieren en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse look. Bestel nu en geniet van de tijdloze schoonheid van dit Armani Exchange horloge.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies