Armani Exchange

Lola AX5580 Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 6 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Stainless steel
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Multi
Merk product code AX5580
Serie Lola
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Lola AX5580 van Armani Exchange een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van slechts 6 mm, heeft dit zilverkleurige horloge een elegante uitstraling die je pols siert. Het mineraalglas zorgt voor een heldere en krasbestendige wijzerplaat, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd bij de tijd bent.

Dit horloge is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen. De zilverkleurige wijzerplaat geeft een tijdloze en verfijnde uitstraling, terwijl het roestvrijstalen materiaal van de kast duurzaamheid en kwaliteit garandeert. De Lola AX5580 is onderdeel van de Lola serie van Armani Exchange en heeft een ronde vorm die perfect past bij elke gelegenheid.

Met de Lola AX5580 van Armani Exchange ben je verzekerd van een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Het veelzijdige merk Armani Exchange staat bekend om zijn unieke ontwerpen en de AX5580 is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur "Multi" en de productcode AX5580 is dit horloge een echte eyecatcher die je pols siert. Waar wacht je nog op? Voeg de Lola AX5580 toe aan je collectie en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies