Armani Exchange

Lady Banks Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Gold
Merk product code AX4327
Serie Lady Banks
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

De Lady Banks is een prachtig analoog horloge voor dames. Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 7 mm is dit horloge elegant en verfijnd. De goudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en bescherming. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave.

Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten. De zilverkleurige wijzerplaat contrasteert mooi met de goudkleurige kast, waardoor het horloge een stijlvolle en tijdloze uitstraling heeft.

Gemaakt van roestvrij staal, is de Lady Banks van Armani Exchange van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en stijlvolle ontwerpen. Met de druksluiting is het horloge gemakkelijk om te doen en blijft het stevig om de pols zitten.

De Lady Banks uit de Gold serie is een must-have accessoire voor elke vrouw. Met de productcode AX4327 is dit horloge een uniek en exclusief item. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies