Armani Exchange

Dante Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Black
Merk product code AX1867
Serie Dante
Vorm Rond

Maak kennis met Dante, een stoer herenhorloge van Armani Exchange. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van slechts 8 mm is dit horloge perfect voor mannen die houden van een slank en stijlvol design. De zwarte kleur van de horlogekast geeft een moderne en tijdloze uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dante is uitgerust met een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurige tijdmeting hebt. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of lichte regenbuien. De zwarte wijzerplaat vormt een mooi contrast met de roestvrijstalen behuizing, waardoor het horloge een elegante en moderne uitstraling krijgt.

Armani Exchange heeft met de Dante-serie een horloge gecreëerd dat zowel functioneel als stijlvol is. Het horloge is voorzien van het merklogo en de productcode "AX1867" op de wijzerplaat, waardoor het een uniek en herkenbaar item is. De ronde vorm en het gebruik van hoogwaardig roestvrij staal maken dit horloge een must-have accessoire voor elke moderne man.

Met Dante om je pols ben je altijd bij de tijd, zowel letterlijk als figuurlijk. Dit horloge is de perfecte aanvulling op elke outfit, of je nu casual gekleed gaat of een formele gelegenheid hebt. Laat je persoonlijkheid en stijl zien met dit prachtige herenhorloge van Armani Exchange.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies