Armani Exchange

Dante Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Multi
Merk product code AX1865
Serie Dante
Vorm Rond

Met de Dante Analoge Horloge van Armani Exchange ben je altijd stijlvol en punctueel. Dit herenhorloge heeft een kastdiameter van 42 mm en een slanke dikte van 8 mm, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas duurzaamheid en krasbestendigheid biedt.

Dit horloge werkt op een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd de juiste tijd bij de hand hebt. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over een regenbui of spatten tijdens het wassen van je handen. De zwarte wijzerplaat contrasteert prachtig met de goudkleurige kast, waardoor de tijd gemakkelijk af te lezen is.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is dit horloge niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel om te dragen. Het merk Armani Exchange staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Dante serie laten ze wederom zien waarom. De unieke merkkleurnaam "Multi" voegt een speels element toe aan dit tijdloze horloge.

Met de productcode AX1865 is de Dante Analoge Horloge een must-have accessoire voor elke moderne man. De ronde vorm geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies