Armani Exchange

D-Bolt AX2962 Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Blauw
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Blue
Merk product code AX2962
Serie D-Bolt
Vorm Rond

De D-Bolt AX2962 is een stijlvol herenhorloge van Armani Exchange. Met een kastdiameter van 46 mm en een dikte van 14 mm is dit horloge een opvallende accessoire voor elke man. De blauwe kleur van de horlogekast geeft een moderne en trendy uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 10 ATM is de D-Bolt AX2962 geschikt voor dagelijks gebruik en kan het ook gedragen worden tijdens het zwemmen of snorkelen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert mooi met de blauwe kast en geeft een elegant en sportief tintje. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl.

De D-Bolt AX2962 uit de serie van Armani Exchange is een rond horloge dat perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een formele outfit draagt of casual gekleed gaat, dit horloge voegt een vleugje stijl toe aan je look. Met de merknaam "Blue" en productcode "AX2962" is dit horloge een must-have voor elke modebewuste man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies