Armani Exchange

Banks Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Armani Exchange
Merk kleurnaam Black
Merk product code AX1722
Serie Banks
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Armani Exchange Banks een absolute must-have voor heren. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 11 mm heeft dit analoge horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zwarte kleur van de horlogekast straalt elegantie en verfijning uit, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurige tijdmeting hebt. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten. De zwarte wijzerplaat voegt een vleugje mysterie toe aan het geheel, terwijl het roestvrij stalen materiaal van de horlogeband zorgt voor comfort en duurzaamheid.

De Armani Exchange Banks, onderdeel van de gelijknamige serie, is voorzien van een handige druksluiting. Hierdoor kun je het horloge eenvoudig om- en afdoen. De ronde vorm van het horloge geeft een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de Armani Exchange Banks om je pols ben je verzekerd van een stijlvol accessoire dat elke outfit naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en maak een statement met dit zwarte horloge van Armani Exchange.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies