Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Havaianas

Havaianas
Filters
Sorteer op
136 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Havaianas

De kracht van Havaianas slippers ligt in de perfecte combinatie tussen eenvoud en stijl. Voeten zeggen veel over een persoon, maar misschien nog wel meer over de Brazilianen. Brazilianen hebben naar verluidt de meest beruchte en vrolijkste voeten van de wereld. Hier heeft Havaianas haar grootste kenmerk van gemaakt door de Braziliaanse nationaliteit en vlag te verwerken in elk design van de slippers. Havaianas neemt een diepe duik in het universum van kleur en plezier. Havaianas slippers zijn de perfecte partner voor je voeten. Casual, van het leven houden en vrolijk zijn; allemaal kenmerken die van toepassing zijn op Havaianas.
 

Havaianas slippers op de voet gevolgd

Het begon allemaal in 1962 met de allereerste Havaianas slipper. Deze slipper was gebaseerd op een Zori, een typisch Japanse sandaal waarbij de zool van rijststroken is vervaardigd. Precies om deze reden hebben Havaianas slippers een voetbed wat overeenkomt met een ingekerfd rijstpatroon. Inmiddels is de collectie zeer veel uitgebreid en is er zelfs keuze voor de allerkleinsten die net beginnen te leren lopen; Havaianas Baby.

Inmiddels is Havaianas uitgegroeid tot het meest luxueuze slippermerk. De teenslippers en sandalen zijn al lang niet meer weg te denken in Brazilië. Ook de elite flipflopt er lekker op los op deze comfortabele slippers. De slippers zijn inmiddels een wereldwijd succes en gelukkig kunnen we ook in Nederland onze voeten laten genieten in leuke teenslippers of sandalen.


Vrolijke flipflops

Zodra je voet zet in een Havaianas slipper, bevind je je op Braziliaans grondgebied, geheel zonder paspoort. De pijlers waar het grond zijn naamsbekendheid op staaft, komen allemaal terug in de vernieuwende ontwerpen die elk seizoen weer voortkomen. Bij Haivaianas gelooft men in energie, waarbij felle kleuren zorgen voor vrolijkheid, good vibes en vrijheid. Deze kleuren worden gevormd tot stijlvolle slippers waarbij comfort en eenvoud hoog in het vaandel staan. De slippers van Havaianas zijn vaak universele modellen en daarmee toegankelijk voor zowel man, vrouw als kind én voor elke portemonnee. Zo loop je extra lekker op de flipflops.

Het comfort van de slippers is ongekend. Havaianas zijn niet zomaar slippers. Authentiek, simpel, comfortabel en levendig. Dat is precies de reden waarom de Havaianas slippers altijd verrassend zijn. Een dagje strand, gewoon onder je outfit omdat ze zo comfortabel zijn of zelfs op een snikhete dag naar kantoor.

Havaianas zijn kortom voor iedereen, overal.


Zomerse espadrilles

Het assortiment met espadrilles bestaat uit zomerse schoenen voor vrouwen die gemaakt zijn voor comfort. De espadrilles bestaan uit dezelfde stijl als de authentieke Havaianas flipflops. De schoen heeft een rubberen zool en is afgewerkt met een zachte mediterrane stof. Een perfecte schoen om te dragen onder een broek of een jurkje. Een ware must have die voor iedere vrouw geschikt is!


Bestel Havaianas slippers online

Heb je slippers gezien die je graag wilt hebben? Bestel ze online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk naar je toekomen. Zo steel jij de show op de leukste flipflops!