Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Fiorelli tassen

Fiorelli tassen
Je selectieWis alles

Fiorelli tassen

Het bekende Britse merk Fiorelli werd in 1980 opgericht. Tassen van Fiorelli staan bekend om hun moderne, elegante en trendy uitstraling. De tassen worden ontworpen voor de moderne vrouw, die er klaar voor is om op pad te gaan met één van de klassieke Fiorelli tassen. Neem hem dagelijks mee naar je werk, en ’s avonds en in het weekend mee op stap. De Britten vinden dat een tas niet duur hoeft te zijn om van goede kwaliteit en functionaliteit te zijn. Daarom staat Fiorelli voor betaalbare ‘sophisticated fashion’.
 

Fiorelli’s tassencollectie

De luxueuze uitstraling in combinatie met de betaalbaarheid van de Fiorelli tassen zijn een groot succes. Elke tas is even gedetailleerd afgewerkt, stijlvol en functioneel. De tassencollectie bestaat uit verschillende veelzijdige modellen: crossbody tassen, grab bags, satchels, schoudertassen en totes.
 

Koop je Fiorelli tas online

Heb je een mooie Fiorelli tas gevonden? Bestel deze dan in onze online webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe tas!
 

Anderen bekeken ook:
- Fiorelli rugzakken
- Fiorelli portemonnees
- Complete Fiorelli collectie
- Furla tassen