Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Coccinelle tassen

Coccinelle tassen
Je selectie

Coccinelle tassen

De elegante tassen van Coccinelle gaan ver terug in de tijd. In 1978 is Coccinelle opgericht in Parma, Italië. Al jarenlang worden er stijlvolle designs van hoge kwaliteit ontworpen. Alle tassen en portemonnees worden met de hand gemaakt, waarbij de focus ligt op de details en verfijnde designs. Coccinelle staat voor Gioia Di Vivere, wat Italiaans is voor vreugde van het leven. Met een Coccinelle tas showt de moderne vrouw haar gevoel voor stijl, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. 
 

De tassencollectie van Coccinelle

Ieder jaar worden er meerdere stijlvolle Coccinelle tassencollecties gemaakt. De tassen zijn gemaakt van leer, waardoor elke tas een uniek eigen karakter heeft. Binnen de tassencollectie vind je crossbodies, grab bags, hobo’s, satchels, schoudertassen en totes. De levendige fijne kleuren geven de tassen een vrolijke, trendy look. Elke Coccinelle tas heeft een eigen verhaal over vriendschap, dromen, blijheid en spontaniteit. Dit maakt een Coccinelle tas een echte musthave!
 

Koop je Coccinelle tas online

Heb je jouw perfecte Italiaanse Coccinelle tas gevonden? Bestel deze dan in onze webshop! Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe Coccinelle tas!
 

Anderen bekeken ook:
- Coccinelle portemonnees
- Complete Coccinelle collectie
- Furla tassen