Vans

Spicoli 4 Shades Black White Check Flame

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Kleur lens Zwart
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal lens Polycarbonaat
Materiaal montuur Polycarbonaat
Materiaal pootjes Polycarbonaat
Merk Vans
Merk kleurnaam Black White Check Flame
Merk product code VN000LC0ZIA1
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Vierkant

De Spicoli 4 Shades van Vans zijn de perfecte zonnebrillen voor heren die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een volledig omrand montuur en een vierkante vorm, geven deze zonnebrillen een stoere en trendy uitstraling. De zwarte polycarbonaat lens biedt niet alleen een strakke look, maar biedt ook UV400-bescherming, waardoor je ogen beschermd blijven tegen schadelijke zonnestralen.

Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, zowel voor de lens als het montuur en de pootjes, zijn deze zonnebrillen duurzaam en lichtgewicht. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen in de zon. De unieke kleurnaam "Black White Check Flame" voegt een speels element toe aan het ontwerp, waardoor je zeker opvalt.

Met de Spicoli 4 Shades hoef je geen compromis te sluiten tussen stijl en bescherming. Deze zonnebrillen combineren het beste van beide werelden, waardoor ze een must-have accessoire zijn voor elke moderne man. Of je nu op het strand bent, een festival bezoekt of gewoon geniet van een zonnige dag in de stad, deze zonnebrillen zorgen ervoor dat je er altijd goed uitziet en je ogen goed beschermd zijn.

Voeg een vleugje coolness toe aan je outfit met de Spicoli 4 Shades van Vans. Bestel ze vandaag nog en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies