Tommy Hilfiger

TH 1812/S Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur lens Zwart
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Kunststof
Materiaal pootjes Metaal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Black
Stijl Trendy
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming UV400
Vorm Rond

De TH 1812/S zonnebril van Tommy Hilfiger is een trendy accessoire voor dames. Met een volledig omrand montuur en ronde vorm, straalt deze zonnebril een moderne stijl uit. De zwarte kunststof lens en het kunststof montuur zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De pootjes van metaal voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze zonnebril biedt niet alleen stijl, maar ook bescherming. Met UV400 bescherming ben je verzekerd van een goede bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Of je nu op het strand bent, een dagje gaat shoppen of gewoon geniet van de zon, deze zonnebril is een must-have accessoire.

De TH 1812/S zonnebril is voorzien van het bekende Tommy Hilfiger logo, wat staat voor kwaliteit en stijl. De merk kleurnaam "Black" benadrukt de tijdloze en veelzijdige uitstraling van deze zonnebril.

Met zijn trendy design en hoogwaardige materialen is de TH 1812/S zonnebril de perfecte keuze voor modebewuste dames. Voeg deze zonnebril toe aan je collectie en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies