The Little Green Bag

La Concha gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 4.7 cm
Kleur lens Roze
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kunststof
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam gold
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonnebril die perfect past bij je outfit? Dan is de La Concha zonnebril van The Little Green Bag echt iets voor jou! Deze trendy zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

De La Concha zonnebril heeft een breedte van 13.8 cm en een hoogte van 4.7 cm, waardoor hij comfortabel op je gezicht past. De ronde vorm geeft een speelse en moderne uitstraling, terwijl het volledig omrande montuur zorgt voor een trendy look.

De roze lens van de La Concha zonnebril is gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal, wat zorgt voor een helder en scherp zicht. De lens biedt ook 100% UV-bescherming, waardoor je ogen goed beschermd zijn tegen schadelijke zonnestralen.

Het montuur en de pootjes van de La Concha zonnebril zijn gemaakt van duurzaam metaal, wat zorgt voor een stevige en kwalitatieve constructie. De gouden kleur van het merk The Little Green Bag geeft een luxe uitstraling aan de zonnebril.

De La Concha zonnebril is geschikt voor volwassenen en is een must-have accessoire voor elke fashionista. Of je nu naar het strand gaat, een festival bezoekt of gewoon een dagje in de stad doorbrengt, deze zonnebril voegt een trendy en stijlvolle touch toe aan elke outfit.

Wacht niet langer en voeg de La Concha zonnebril toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies