Ray Ban

Youngster Rubber Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Kleur lens Blauw
Materiaal Metaal
Materiaal lens Kristal
Materiaal montuur Metaal
Materiaal pootjes Metaal
Merk Ray Ban
Merk kleurnaam Rubber Black
Merk product code 0RB3668
Type montuur Volledig omrand
Uv bescherming 100%, Ja
Vorm Rechthoekig

Ben je op zoek naar een trendy zonnebril die perfect bij jouw stijl past? Dan is de Youngster van Ray Ban echt iets voor jou! Deze zonnebril behoort tot de categorie Zonnebrillen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De blauwe lenzen van de Youngster zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar bieden ook een uitstekende UV-bescherming van 100%. Zo kun je onbezorgd genieten van de zon, terwijl je ogen goed beschermd blijven.

De Youngster is gemaakt van hoogwaardig metaal, zowel voor het montuur als de pootjes. Dit zorgt niet alleen voor een stevige constructie, maar geeft de zonnebril ook een moderne en luxe uitstraling.

Het volledig omrande montuur van de Youngster geeft een stoere en trendy look. De rechthoekige vorm van de bril past goed bij verschillende gezichtsvormen en voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

De Youngster is voorzien van kristallen lenzen, die zorgen voor een helder en scherp zicht. Daarnaast is de zonnebril uitgevoerd in de kleur Rubber Black, wat zorgt voor een eigentijdse en opvallende uitstraling.

Met de Youngster zonnebril van Ray Ban ben je verzekerd van een trendy accessoire dat zowel stijlvol als functioneel is. Bestel nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete zonnebril!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies